Uprostřed mé hlavy..

Uprostřed mé hlavy..

Cítím smutek
uprostřed mé hlavy,
mého srdce.

Můj dávný přítel...

Měl modravé oči,
v nich stříbrné perly
rosy,
V perlách se zrcadlil
Můj smích...

Na zádech roztával mi sníh,
jak v temné noci
pálily mě hvězdy moci,
Zmocněnci mých tajných SNŮ...

Pocitem, jak na počátcích dnů
toužila jsem v JEJICH tvání.
V sílu, co vžene mi skrání
Krev společného bytí.

Nestalo se tak...

Moucha v klec se chytí...
V klec z průhledné sítě,
v níž proměnil se hbitě
Můj dávný přítel...

Modravé oči
dál ke mně nocí klopí,
však dávnou touhu
odnesly zlé hvězdy
Bílý prach.

Zůstal mi jen smutek,
bídný brach,
co obchází nad ním
i nade mnou...

Přišel zas
- s nocí kouzelnou
do mě krást
mé city...

Uprostřed hlavy,
mého srdce.
Autor Helena Buchtová, 28.04.2009
Přečteno 458x
Tipy 21
Poslední tipující: Koskenkorva, Oťas, PIPSQUEAK, Vlk v rouše, Zpátky, Radek.oslov.Šafárik, kucky, enigman, Veselý Drak, Bíša, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ST...líbí se mi moc...*:)

14.11.2009 12:00:00 | PIPSQUEAK

nemá chybu

08.05.2009 14:13:00 | Radek.oslov.Šafárik

No nevim, tohle už je naštěstí pryč... Netýká se to Kuby...

07.05.2009 05:47:00 | Helena Buchtová

To zase byla nálada, viď? Smuteční a její síť...Krása vyznání, k lásce přiznání...Srdce řiď ST!

29.04.2009 00:38:00 | Veselý Drak

krásné:-*

28.04.2009 20:49:00 | B.a.r.b.a.r

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí