Trn

Trn

Anotace: isnpirace ze snění

Vzpomínám si, jaks mi vynadala,
že tě má zpráva vzbudila,
dál ptala ses mě tenkrát,
zda tě tak každý den budu štvát...

A dnes ty jsi opět,
ta kdo mě ve snech budí,
čas nejde vzít zpět,
a moje slzy studí.

Zas probouzím se s tebou,
i když věčně sám,
když od rána mi slzy kanou,
nesmírnou touhu mám...

Aby trn moje ruce políbil,
a z nanicovatýho srdce vylil,
ten zbytek citů, co tam věčně přebývá,
ostré střepy vzpomínek, které v krvi ukrývá.

O lásce a nenávisti.
Autor zlomený a nanicovatý -__-, 29.04.2009
Přečteno 274x
Tipy 19
Poslední tipující: PIPSQUEAK, divoska_jaja, Isquieasuus, kikis, jedam, lucajda89, Fade_to_black, dream in emptiness, shakespeares, padající do neznáma, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nesmutni...

29.04.2009 13:57:00 | strašidýlko-střapatý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí