Už neslyším vítr

Už neslyším vítr

Anotace: ...

Svět se ztrácí
na dešťových kapkách
když pláčeš

a já s ním

vítr hučí ti
v korunách stromů
když rozpouštíš vlasy

a já se dusím

voláš a křičíš
křičíš?
neslyším tě

už ne…
Autor Karmínka, 29.04.2009
Přečteno 309x
Tipy 2
Poslední tipující: Charibeja
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí