PLÁČ .... krásný, bezbolestný PLÁČ ...

PLÁČ .... krásný, bezbolestný PLÁČ ...

Anotace: není dokonalá .. a ani dokonalá být neměla ... jenom jsem chtěla vyjádřit to, co mě bolí ...

Tíha školy na mne padá,
Trápí mne od kamarádky zrada,
Přetížená jsem, tak mladá,
Aby v indexu stála jedniček sada …
Za to si přeji jen, být sama !!!

Chci jen v pokoji být,
Při učení trochu snít
A slyšet v uších písně znít
Od sluchátek, bíty slyšet bít
A v hip hopu Eminema slyšet výt.
Přitom zbytek energie na další učivo vzít,
Abych v indexu dobré známky měla mít.
A na to vše chci pouze klid.

I přes to, že únavou se sotva plazím,
Stále úsměv na tváři mít musím …
A když už koutky úst nevytáhnu ani násilím,
Zlobu matky zakusím …
Proč prý ,,DRŽKY“ házím ?
A že si jejich činů málo vážím !
Že na klavír málo cvičím ! ….
I když nedostatkem času se už dusím ..

Že jsem nevděčnice, mi doma říkají,
Však ,,ZDALI JSEM DÍTĚ ANDĚL“ se mne kamarádi tázají …
Tak CO jsem tedy … ??
Moc se snažím, aby bylo hezky doma,tady,
Ale už si nevím rady !
Chtěla bych zanechat snahy,
Otočit se zády
A spatřit konečně rájů sady …. !!
Ale nechci zarmoutit kamarády …

Bolí mě to, a bolí mě toho mnohem víc,
Ale už o mém trápení nechci psát nic !!!
To, co mi od bolesti pomůže pryč
Je pláč … krásný, bezbolestný pláč.
Když cítím slzy po tvářích mi týct …
Já nemusím dělat nic, nic říct, …
Toto v srdci utlumí muka žáru plamenů těch krutých svíc.
Autor AyA Ones, 01.05.2009
Přečteno 328x
Tipy 6
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Dev_LATea_princess, 6thSun
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Skvělá...citlivá... kéž by tak bezbolestný pláč existoval...doufám že najdeš klid,přeju ti to,nemáš to jednoduché

02.05.2009 22:09:00 | Dev_LATea_princess

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí