Tanečnice

Tanečnice

Anotace: ...

Na špičkách prstů tančila bych…

Oděná v hedvábí
Za zvuku deště
V poryvech větru

Na vlnách moře

Tango s mým stínem
V zubech růži
A trny na jazyku

Proč nebolí?

Lehká pirueta
A sukně zašustí
Střevíček sklouzne

Naznak padám…

Vlny moře mě kolébají
Sirény pějí
Píseň svou

O chromé tanečnici…
Autor Karmínka, 03.05.2009
Přečteno 263x
Tipy 6
Poslední tipující: joaneee, lecrecia, Charibeja
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí