Baletka v hrací skřínce

Baletka v hrací skřínce

Anotace: ...

Horká jehla v mých dlaních
sešívá mi ústa
co stejně mlčí
ale co kdyby chtěla promluvit?

Pár horkých slzy pálí na tvářích
a slaně štípou v ranách
desinfekce?
„Ano prosím a čistou gázu.“

Křik teď slyším už jen já
v mé hlavě
a pár červotočů
na zbylých pilinách

Je to čekání na rajský plyn
na další dávku falešného zpěvu
a červotočí chorál
co napsal hluchý umělec

Co příště zkusit
pletací jehlicí rovnou do ucha
a nebo do srdce
schválně, jestli se trefím

A jestli by pak
v domě smutku zněly stejné zpěvy
jako v mojí hlavě
za nocí, kdy pálila mě desinfekce

K poslednímu spánku
chci rakev dubovou
a hrací skřínku s baletkou
nechat otevřenou

Taky jsem tančila
do rytmů co zněly kolem
ale ty v mé hlavě
neslyšel nikdo

A pak že jsem jiná
jen chtěla jsem tančit na mou píseň
a zpívat
přes sešitá ústa
Autor Karmínka, 03.05.2009
Přečteno 314x
Tipy 8
Poslední tipující: joaneee, lecrecia, Charibeja, Bíša, Lasska
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí