Káva to ráno snila

Káva to ráno snila

Anotace: Básnička prázdného rána

Kouř z cigarety ulpívá na všem
ale ani on není spravedlivý
ve složitých tkaninách drží se déle
a líp než na chladném povrchu kovu

To on mi pomáhá zaplnit to prázdno
o kterém mluvím za příliš dlouhého rána

Rozlitá káva
a její nevýrazná chuť, co mám tak rád
nekončící nepořádek pokoje
ovoněného cigaretovým kouřem

Snad se nevyvětrá příliš brzy
nejsem ještě připraven
i malá snaha mě vycerpává
lehká zima od nohou a žádný cíl -
atributy tohoto rána
Autor BaD, 04.05.2009
Přečteno 335x
Tipy 12
Poslední tipující: ziriant, enigman, Jana M., Mbonita, labuť, Ctěný pán, WAYWARD
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Za atmosféru tip.

04.05.2009 16:44:00 | Jana M.

Bezvadná pocitovka! a ST je na místě :o)

04.05.2009 15:08:00 | labuť

Bytostně mi to připomíná vlastní ráno... podařená práce!

04.05.2009 13:28:00 | Ctěný pán

...přečet´ jsem 3x ,tip

04.05.2009 12:03:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí