ZA CENU LÁSKY

ZA CENU LÁSKY

Anotace: kolik by jste toho udělali pro lásku???

čas plyne a mě neporadí
kudyma vydat se po cestě zlé--

vždyť vím, jak těžké je najít
tebe lásko

vím co ty mi dáváš
a vím co pro mě znamenáš
můžu věřit že nezradíš?
to už bych vědět měla..
jenže nechci udělat chybu
za kterou bych platila

možná to skončí špatně
a je jedno jak se rozhodnu
musím se rozhodnout správně

rozumem anebo srdcem..
po cestě zlé trmácet se
A za cenu lásky
se brodit životem..

možná pomoci
neznamená moji smrt

a nepomoci záhubu
Autor Dedillope, 04.05.2009
Přečteno 300x
Tipy 2
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, ota.pé
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí