studená noc..

studená noc..

Anotace: bez tebe...:'(

Spousta studených nocí je,
co v nich nic nezahřeje.
Jedna věc by dokázala,
ale to se mě nemůže stát.

Přitulit se k tobě,
pohladit tě něžně,
políbit tě jemně,
"MILUJU TĚ" šeptat slabě.

Moct tě obejmout,
při tobě ulehnout,
smutek odkopnout,
na strach zapomenout.

Jenže noci jsou pořád studené,
já opět trávím je samotné.
Často nemůžu spát,
ze zoufalství se musím smát.

Hořké slzy smutku,
z mého hloupého skutku!
Bolest z očí se ven valí,
na chladnou zem popadali
Autor šášátko, 05.05.2009
Přečteno 268x
Tipy 4
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, al-pacino
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

super

09.05.2009 14:22:00 | Radek.oslov.Šafárik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí