Dochází síly

Dochází síly

Anotace: když člověk zjistí pravdu

Každy si občas řekne
že smrt je řešením..
i když si přitel před něj klekne...
s odpuštěním..

vědět, že existují lidé
kterym na tobě zaleží...
co za tebe život položí..
.. jim moje přátelstvi náleží..

život zahořklý je..
a plno rán uděluje..
do štěstí zasahuje...
a srdce bije..

dochází síly..
to světlo naděje mizí..
příteli postůj chvili..
at můžu se rozloučit, než mé oči ze světa zmizí..

poslední doušek kávy..
poslední sušenka..dotyk trávy..
poslední polibek, s Bohem...
v ráji bude srdce bít blahem..

obejmutí..pohlazení...
zamávání...
a už odchází...
Autor brouceklesni, 05.05.2009
Přečteno 320x
Tipy 4
Poslední tipující: ilona, al-pacino, Ondřej
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí