Útěk

Útěk

Anotace: tyhle verše vznikly už dříve,ale zkouším se z toho vypsat pokaždé, když je ouvej

Chci se vypsat z bolesti,
z hněvu, zlosti, lítosti.
Chci vypsat se z života,
smazat dny bytí,
chci se vymanit z tohohle žití.
Písmena malá nestačím psát,
chci se vypsat z životních ztrát.
Chci, aby papír cítil ten srdeční řev,
ochutnal pocit kroucení střev.
Tužka se snaží, ze srdce mizí stíny úzkosti,
ale stejně jsem pořád plná dusivé bolesti...
Autor melebele, 25.10.2005
Přečteno 326x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Bohužel to znám, ale určitě to jednou pomůže napořád!!

26.10.2005 17:42:00 | Janika

Piš, piš ať se dál netrápíš...

25.10.2005 13:46:00 | Krtica

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí