Tam,kde se sejdeme

Tam,kde se sejdeme

Anotace: Boží hněv

Sbírka: Delirium tremens

Městské stoky,plné zčernalých výkalů,
šedé postavy bezprizorních boháčů,
předčasně zestárlý ve svých touhách,
narozeni v cizím století,
svoboda vstříc beznaději,
jsem jedním z nich,toho stáří se však bojím,
šanci mu nedám,
tu jedinou jistotu raději povolám,
osvobozen,jak doufám,
bolest,snad bude milosrdná

Horký dech pekla,osvícenost přináší,
na podnose z ryzího zlata,dábel pokrm pojídá,
jak očarován jsem,ta libá vůně spáleného masa,
rozžhavená pouta na údy oblékám,
bílé kosti vyjeveně hledí z čerstvých ran,
přicházíš,mé já s laskavýn pohledem od těla odděluješ,
a na rožni,svůj poslední chod,
s nostalgickou chutí připravuješ



jak očarován jsem,ta libá vůně spáleného masa,
Autor crac, 07.05.2009
Přečteno 294x
Tipy 6
Poslední tipující: labuť, kikis, Romana Šamanka Ladyloba, ziriant
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

voní po prokletých...

09.05.2009 08:13:00 | ziriant

nespokojenost s tím co je - dobrý start začít hledat něco jiné

07.05.2009 18:08:00 | Romana Šamanka Ladyloba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí