Prázdná

Prázdná

Anotace: debilní báseň

Marnost nad marnost,
už mám toho dost,
až chytá mě zlost,
žádná budoucnost.

A všechna krása světa,
se už úplně vytratila,
a každá další věta,
smysl dávno ztratila.

Pamatuju čas, kdy ve štěstí tepalo,
nebo když se dny noci bolestí svíjelo,
však v dneštním svítání zas prázdný se zdá,
jak nejprázdnější diravá kapsa kterou kdo má.

Kéž to tak skončí,
není kam jít,
se mnou se loučí,
láska a cit.
Autor zlomený a nanicovatý -__-, 08.05.2009
Přečteno 314x
Tipy 11
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Psavec, kikis, padající do neznáma, shakespeares, strašidýlko-střapatý, al-pacino
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nebreč...nebo tu budu brečet taky...

08.05.2009 18:47:00 | shakespeares

krásné a ne debilní...procítěné, takže cit se neztrácí...

08.05.2009 15:49:00 | strašidýlko-střapatý

dávám ST

08.05.2009 13:40:00 | al-pacino

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí