Sebelítost

Sebelítost

Anotace: ...je mrcha

Ta sebelítost dohání mě k šílenství,
jen sobecké otázky Proč já, Proč já?
O životě svém jen já podám svědectví,
a mé slzy vsákne je a jen piják.

Schovám své pocity za vrstvou make upu,
a za stříbrným hrotem v obočí.
Na dveře s nápisem Lituj se, znovu zaklepu
vždy, když slzy derou se do očí.

Za vysokou hradbu z obav,
skryji vše co skrývat by se nemělo.
Prosím světe to trápení zastav,
Vždyť já se litovat nechtěla...
....to jen ta sebelítost
Autor Striptérka, 08.05.2009
Přečteno 284x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí