To je život...

To je život...

Anotace: je to déšť? jsou to slzy? ...

Vlak se řítí krajinou
Kapky deště bubnují do oken
S náladou podivnou tak jinou
Řítím se svým neznámem

Údolí - trhlina v mé krajině
Vede přes ně most? Či viadukt?
Zřítím se, či překonám je bezpečně?
V mysli už slyším kroutícího se železa zvuk

Kapky o okno se rozplácnou
Pak stékají po skle dolů
Spojují se v tu větší či menší proud
Odplaví prach cest a nános bolů
Autor Druza, 08.05.2009
Přečteno 322x
Tipy 4
Poslední tipující: Házté, Mbonita, FrankB
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

... musim rict - bohuzel - rozumim ti... :-(

08.05.2009 21:27:00 | FrankB

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí