zlá řeč

zlá řeč

Anotace: někdy se nelze domluvit

Sbírka: okno dovnitř

Řekni mi větu
a já Ti odpovím,
nebo jen slovo,
dám Ti jiné zpět,
máš-li chuť mluvit,
budem rozprávět.

To nebylo slovo,
ani pár vět,
Tvá řeč se tak kroutí,
jak ničemný skřet,
vždyť Tvá slova pálí,
zas mrazí mě hned,
byla to zloba,
smrtelný jed.

Říkáš mi slova,
hned odpověď znáš,
na svoje věty
sám odpovídáš.
Netřeba mluvit,
ty nechceš rozprávět,
chceš jenom zranit,
pak slova brát zpět.
Autor stravla, 09.05.2009
Přečteno 298x
Tipy 6
Poslední tipující: NikitaNikaT., WAYWARD, Radek.oslov.Šafárik, Házté
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tohle dílko mi hodně připomnělo... kohosi... chjo.

31.05.2009 10:34:00 | NikitaNikaT.

st

10.05.2009 21:40:00 | WAYWARD

ta slova jsou zbraní,a možná zabijí

10.05.2009 13:03:00 | Radek.oslov.Šafárik

někdy je to těžké...nedej se !

09.05.2009 21:05:00 | Házté

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí