prší

prší

Anotace: nemáme

a zase prší
a mraky se stahujou
já se svou duší
pluju si oblohou
to jak je temno
mě už teď neděsí
Snad trochu teskno
kdy se to vyřeší
Ty blesky v oblacích
ty jsou mí bratři
to je mé bohatství
a mám ho za tři
teď už mě nedržíš
a nechme to být
rázně to vyřešíš
ať máme klid.
Zejtra snad vstanu
a zas bude padat déšť
Dastanu radu
ať ruku dám v pěst
Autor BlackAngel, 10.05.2009
Přečteno 243x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí