Slza

Slza

Anotace: "Samota není zas tak hrozná." Ale je. Jen se musíte naučit s ní žít.

Slza padá a padá, zemi pak hladí,
Však svým zoufalým tónem nikoho neprobudí.

Vykřičet do světa svou bolest,
Její srdce se nikdo neodvážil prolézt.

Nač se prodírat a trny se nechat škrábat,
Když jde životem proletět a prostě se nebát.

Všude jen samé prolhané tváře,
Ani jednomu se věřit nedá,
Hlavu zabořit do polštáře?
Tím se nic nepoddá…

Své srdce pečlivě před světem uzamknout,
Žádná pouta, k nikomu se nepřilnout.

Slzu nechat ukápnout, jen když jsou všichni pryč,
Existuješ jen ty, jen ty a tvůj chtíč.
Autor Gothic-Renee, 10.05.2009
Přečteno 377x
Tipy 3
Poslední tipující: Anjesis, Sýkorka07
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí