Rychle zhasni

Rychle zhasni

Anotace: ...

Miluji vůni tvé kůže.
voní líp než růže.

A pohled tvých očí,
co já si mám počít?

Dívka by tě chtěla,
a svoje touhy měla.

Chce se tě dotýkat,
líbat tvé rty.
Ne cestou klopýtat.
Přijít o své sny.

Jejím největším snem,
je splnit si své sny.
mezi nocí a dnem,
nechce zpět do reality.

Jako malé dítě toulám se nocí,
v svých tajemných světech snění.
S fantazijní mocí,
mimo všechno dění.

Jenom zde můžeme být spolu
a šťastni.
Proto se těším spát
a doufám,že tě znovu potkám.

> Tak rychle zhasni <

Autor Fog, 10.05.2009
Přečteno 298x
Tipy 3
Poslední tipující: Stepbystep, Markéta Hl., Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí