Samota

Samota

Anotace: tíživá víla v pláč se obléká

Přátelé mizí v propadlišti dějin,
ačkoli mladí,stárnou tempem vlčím,
přestali být lidmi a stali se stroji,už nemyslí,
poslouchám slova tuctovosti,chce se mi zvracet,
tak rychle čas utíká,vše okolo se mění,
do symetrických kvádrů zapadá,
jsem sám

Snažím se vyvolat vzpomínky krásy,
vzpomínky na tebe,když jsi byl se mnou,
tolik mrtvého času,zapomenout nemožné,
v kalužích se plazím,slabost nepřiznám,
jdu dál,jen dál beztvarou hmotou,
krátké záchvěvy fantazie,etapy života určují,
zbytečně,nudně,bez tebe.......

Život je krásný v mladosti,
stáří má ceny pražádné,
přítel přes hranice věků,na pozdrav mává,
mám jít k němu blíž?
pojd,rty smyslné ve své plnosti,
pojd,on na vědomost mi dává
Autor crac, 12.05.2009
Přečteno 356x
Tipy 10
Poslední tipující: labuť, Psavec, kikis, WAYWARD, ziriant, 6thSun, Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nejsem dosti na to stará, abych říkala jestli má, nebo nemá, jelikož mám toho málo za sebou...
ale můj osobní názor současnosti je, že má, uvidíme jak se to změní...

12.05.2009 14:26:00 | kikis

...já tu nechtěl být ve 30,co bych tu jako starý dělal,už jsem změnil názor :) ST

12.05.2009 10:36:00 | WAYWARD

copak po dvacítce má život ještě cenu?nemá

12.05.2009 07:15:00 | crac

dobré,to jsou jako skoro vlastní pocity

12.05.2009 06:54:00 | Radek.oslov.Šafárik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí