Rudé vody

Rudé vody

Anotace: Někdy je těžké se rozhodnout.Ale když k tomu rozhodnutí dospějeme,víme že jen to jediné je správné.radějí než bezduchá schránka být,tento svět opustit.

Sbírka: Květy zlé,květy krásné,květy mé

Stála tam jak omámená,
nohy roztažené,náruč otevřená.
Stála tam jak v mdlobách,
i když topila se v krvavých vodách.

I přesto ji však nohy zrazovaly
a k sobě se stále přibližovaly.
Paže pod tíhou svou vlastní zmožené,
na zápěstí ranky ne zcela zhojené.

V očích jejích beznaděj se zračila,
nevěděla co dělat aby se znovu vzchopila.
Proto si raději život vzala,
a žíly si znovu podřezala.
Možná to jako klišé bude znít,
bylo však nutné ty hladové krky znovu nasytit.

V té jediné chvíli se zračil život její,
ten o němž pěvci rádi pějí.
V tu chvíli život svůj skončila
a krev svou v ty širé vody rozlila.
Autor greapy, 12.05.2009
Přečteno 276x
Tipy 5
Poslední tipující: Květka Š., Psavec, Dedillope, Jožin z Moravy
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí