Strach...

Strach...

Anotace: ...

Sbírka: Okénko do mé duše

Od hlavy k patě
celá se třesu
chvěji se zimou
tím lezavým chladem

jak myslel to?
nevím a to mě děsí
jak zahnat mám běsy
když nevím nic...

nechci už znova
nikdy víc slyšet
tahleta slova
že může být hůř
vždyť každý to víme,
však takhle to znělo...
ne dost už
Dost!

chvěji se strachem
třesu se zimou
nevím co dál,
nemůžu přijmout
myšlenku konce
jakéhokoli
při té myšlence
srdce mě bolí
a jímá mě hrůza...

nemůžu dál
spi lásko
spinkej...

Anděli můj
roztáhni křídla
poleť za ním
a jej ochraňuj

ochraňuj za mne
od všeho zlého
a proradného
ode všech úkladů...

Prosím...
Autor Angee, 12.05.2009
Přečteno 366x
Tipy 8
Poslední tipující: Rudolf z Falknova, Samotář Samotinký, Isquieasuus, Bíša, Kapka, al-pacino
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí