Poslání po tváři...

Poslání po tváři...

Anotace: ...Když je člověk zmatený...

Smutná poslání po tváři
se míjejí,... stékají...
čekajíce na své sny
a hoří... rudý křišťál
na tisíce kousků rozbitý...
je celý...
jen pocity... ty zlobí

Myšlenky bloudí po křižovatkách budoucích...
rvoucí duše v chladu spí...
Probuďte ji, kamennou,
blízkostí, či samotou?
Autor Rockinpiru, 12.05.2009
Přečteno 316x
Tipy 2
Poslední tipující: WAYWARD, 6thSun
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...blízkost je lepší

28.07.2009 01:45:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí