Srdíčko se mi svírá...

Srdíčko se mi svírá...

Anotace: bylo mi nějak smutno:( prosím o zhodnocení, děkujii;)

Srdíčko se mi svírá
je tam velká díra
srdíčko brečí a krvácí
všechna radost se vytrácí
žádný světlý bod už není
už nechci vidět světlo denní
nechci dál žít tenhle hnusnej život
nebýt pro každého jen naivní idiot...

Chtěla bych hlavu čistou mít
najít odvahu a sílu se bít
poprat se se všemi problémy
nálada ať nepřechází v extrémy

Najít pramen energie
objevit něco jako baterie
ať nemusím lidi kolem trápit
přestat nosit černý hábit
Shodit černé brýle
opět mít zase nějaké cíle..

Ale jak to jen dokázat?
se životem nesmyslným se potázat?
na tuhle otázku teď odpověď hledám
všichni říkají, že mám žít dál, ať se nedám…
to je sice hezké,
ale oni neví, jak je to těžké
jaké to je neklidně spát
na spoustu otázek se ptát
tolik otázek a žádnou odpověď neznat...
Autor Soledad, 13.05.2009
Přečteno 352x
Tipy 2
Poslední tipující: Sýkorka07
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc krásná, fakt moc... A asi i proto že se tak taky cítím... Na tohle dílko je ST málo

24.05.2009 18:21:00 | Sýkorka07

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí