Džbán

Džbán

Víčka padli mi do dlaní,
okouzlena nocí chce se mi spát,
Kdy už přijdeš za mnou,
kdy ukolébavku zazpíváš?
Mrtvá duše,
tichý život,
pod kudlou prohlé tělo
a za zády tě mrazí,
lehce hladí tvoji šíji.
Lehni si,
povol svá záda,
neboj se člověče,
neboj a nečekej na zázrak.
Skr na skrz,
tělo se smáčí.
Ležíš tu v kaluži,
bílá prostěradla
a rudá vášen z tvého těla,
lije se jako ze džbánu.
Dlouho se chodí pro vodu,
až se ucho utrhne.
Autor ta co bývala Andělem, 13.05.2009
Přečteno 273x
Tipy 8
Poslední tipující: NikitaNikaT., Stoneman, Emma Kulíková, Hmota, Bíša
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ukončila bych to tím... lije se jako ze džbánu... líbí se mi... i přes tu malinkou něžnou nechutnost, která z ní jde

13.05.2009 21:00:00 | Trdlo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí