...

...

Anotace: Zmařené naděje nás všech...

Iluze o životě

v krémových barvách
/a pistolí v záloze/

doušek vody
smíchat s vodkou

hořká příchuť beznaděje

možná i snít...

mít křídla
a letět pryč

povolit uzdu fantazie

s cigaretou kreslit svět
milovat a přitom nenávidět

co vlastně?
...

Doušek snů

smíchat s prázdnem

zmařené iluze
nás všech...
Autor hazy sky, 13.05.2009
Přečteno 229x
Tipy 5
Poslední tipující: PoeziGirl, Fighting Dreamer, Pandorra
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí