Na hlavu se stavět neumím a stojka? Ta už mi vůbec nejde!

Na hlavu se stavět neumím a stojka? Ta už mi vůbec nejde!

Anotace: NeBáseň a smutná protože ty mé pocity jsou takové. Malej pesimista je zpět.

Člověk se snaží
-a sakra zbytečně!-
a z toho jen nic
a spousta výčitek

Co říct?
Jak zareagovat?
-jak to mám kruci vědět??!-

*nic na dlaních*

jak idiot
starat se
milovat
a z toto?

*nic a výčitky*

jen jsem pomohla
známému
a už máš
nezájem v hlase

*a to bolí*

jako blázen
a moje pocity
křičí
a nezmůžou N-I-C

*jsem malej, pitomej, pitomej blázen*

vždy to tak bylo
i to že na hlavu
se stavět neumím
a stojka
ta už mi vůbec nejde.

Jenže Tě miluju
Autor *whatsoever*, 14.05.2009
Přečteno 334x
Tipy 3
Poslední tipující: divoska_jaja, ewon, Alex Foster
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí