Tany tany...

Tany tany...

Anotace: ...

Nedbalá elegance
S nebývalou rozkoší
Krájí svůj díl zpustlé lásky
Fatální…
Nedozírné následky
Jednoho dne
Proměnily se v plameny
Ničící můj svět…
„Tančíš na mých citech
Jako hloupá baletka
Obutá v těžkých botách…“
Tvá …

/Víš jaké to je,
Když vedle někoho sedíš,
chceš se ho dotknout, ale nemůžeš?
Jaké to je,
Když srdce překypuje touhou po polibku?
Když jsi pro někoho jen vzduch,
Kterého se (on) ani nenadechne,
Protože má kolem sebe dost svého?.../
Je to nesnesitelné…

Nedbalá elegance
S ničivou tóninou
Vrývá se mi do duše
Rychlostí převratnou
Autor hazy sky, 16.05.2009
Přečteno 294x
Tipy 4
Poslední tipující: PoeziGirl, Fighting Dreamer
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Opět skvělé!

28.05.2009 17:10:00 | PoeziGirl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí