Vše

Vše

Anotace: Nešťastná láska

Byl jsi moje vše,
Byl jsi moje touha, moje duše
Dala jsem ti vše, vše co jsem měla
Hrozně jsem tě milovala
Ty jsi to věděl, ale nechal jsi mě trápit
Nechal si mě utopit
V hloubce tvých očí
V hloubce tvého pohledu

Bez tebe, má lásko
Nejsem nic
Jsem blízko hranic
Hranic života a smrti
Stojím tu teď v tmavé noci
Nad propastí
Dole je volnost
Dole je osvobození

Jeden krok,
Jeden krok do neznáma
Všechno vyřeší
Smaže všechny lži
Na ničem nezáleží
Milovala sem tě…
To ti bylo málo
Vídala tě každou chladnou noc,
Ve svých snech

Ty jsi mě ale ignoroval,
sprostě ignoroval
Proč jsi to udělal ?
Nechal jsi mě trápit…
Tohle jsi chtěl ?

Až budeš u mého těla stát
Budou všechny ledy tát
Tohle se nemělo však stát
Chtěla jsem tvůj dotyk
Tvoje oči
Tvůj pohled
Ale to už se nestane,
Protože člověk z hrobu nevstane,
V mém srdci tvé jméno navždy zůstane
Nezapomenu na ty chvíle,
kdy jsem byla šťastná díky tobě.
Autor Bari, 16.05.2009
Přečteno 276x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí