Vlak do stanice Touha

Vlak do stanice Touha

Anotace: lístek stojí měšec bolesti

Vkroč na území nikoho,pádnou ranou rozbij hráz,
anděl střeží bránu světel,nevpustí tě,
kostlivec v šatech žebráka,pařát natažený,
zaplat,zlatem nešetři,
vlak dál nezastavuje,na cestě ke štěstí,
lístek do neznáma,ten žebrák ti podává,
pálí a mrazí,pohled bez očí,
stanice Touha,slzami písmo smáčené,
jízdenka pro tebe,v dávných dobách zakoupena,
mé jméno na zdech nacházíš,omýtka oprýskaná,
tvůj žal,jen já mohu vyléčit,
zaklet na věčné hranici,mezi nebem a zemí,
peklem a svobodou,čekání je úmorné,
zvedám ústa,vyprahlý,
chci se napít a mám hlad,
upíří stisk na hrdle cítím,odevzdávám dan,
budu spasen?....s n a d.....
Autor crac, 20.05.2009
Přečteno 490x
Tipy 9
Poslední tipující: Elisha, Lea Aura, Kristine Clary-Aldringen, kikis, Chancer, Emira, 11prdelka, Mbonita
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vlak do něhož nastoupíme nás nikdy neodveze do stejné stanice ve které jsme do něho nastoupili...

20.05.2009 18:11:00 | Chancer

smutná ale i s trochou naděje , moc hezký :)

20.05.2009 17:35:00 | Emira

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí