Legová skládačka

Legová skládačka

Anotace: ..už je toho na mě asi moc....

Spojíme svý sny
a vyjdem světlu vstříc.
Spočítáme dny
kdy neřekli sme nic.
....Důležitýho

Pachuť cigarety v ústech
jedinej pravej pocit.
Milion falešnejch útěch
tak mozek konečně procit.

Čumíš do zrcadla
a toho člověka neznáš.
jak moc sem propadla
až v tu chvíli poznáš...

.... Sem troska já vím, děkuju nemusíte mi to připomínat....
.... vy kapky krve ve vaně...
Autor Striptérka, 20.05.2009
Přečteno 261x
Tipy 2
Poslední tipující: 11prdelka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí