Nelíbí se mi

Nelíbí se mi

Moje vnitřní prázdnota,
duše temná komnata,
věčná nejistota,
a samota..

Nekončící bytí,
nesmyslnost žití,
ten chumel nití,
se mi nelíbí.

Absence lásky,
půlnoční sázky,
i na čele vrásky,
vlastní vzpomínky.

Falešné sliby,
nezakopaný hroby,
rozhodné chyby,
ranní mdloby.

Praskliny v srdci,
nemoci v konci,
upadat v demenci,
a poslouchat kecy.

Bytí nenaplněnost,
lidí zlost,
marnost nad marnost,
nečestnost.

Koloběh dění,
nedostatek snění,
smyslu zapomnění,
neschopnost umění.

Slov vyjádřit, jak se mi to nelíbí.
Autor zlomený a nanicovatý -__-, 21.05.2009
Přečteno 343x
Tipy 22
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Lenullinka, 11prdelka, padající do neznáma, dream in emptiness, strašidýlko-střapatý, BARBYE, Psavec, Kubino 2, nejsembásník, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hm...a komu se líbí?

21.05.2009 18:09:00 | padající do neznáma

naprosto tě chápu, cítm s tebou a vůbec.. máš pravdu..

21.05.2009 17:22:00 | dream in emptiness

Život je takový, s tím nic nenaděláš...

21.05.2009 14:58:00 | BARBYE

Ještě by se dalo přidat pár věcí, co se nelíbí.

21.05.2009 13:07:00 | Psavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí