Vidím....

Vidím....

Anotace: budoucnost, smrt a lásku

Vidím budoucnost- jen prázdná lahev,
vzduchová bublina bez obalu.
(Ten pesimistickej pohled na svět)
V horkém letním dni, vánku záchvěv,
vědět- ta výsada králů.


Vidím smrt- ten černý tunel,
(Pro mě samozřejmě bez světla na konci)
živote ne, já chci žít.
Vím jsem jako špinavej motel,
a odnaučit měla bych se klít.


Vidím lásku- ukazuje na mě prostředníček,
ta mrcha sarkastická.
(Proč mi jen ubližuje?)
Jsem opilý starý poustevníček,
co jen nad osudem naříká.
(A nesnaží se tím nic dělat.)
Autor Striptérka, 21.05.2009
Přečteno 266x
Tipy 2
Poslední tipující: januve, Ctěný pán
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Když na mě "láska" ukazuje prostředníček, odpovím jí, já vím že jsem jednička a že tě jednou potkám ;)

21.05.2009 19:14:00 | januve

Nenaříkej a zkus s tím něco udělat :)

21.05.2009 13:49:00 | BARBYE

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí