Mrtvá píseň

Mrtvá píseň

Anotace: Plášť smutku a mrtvá píseň.

Zahalím se do pláště
pláště černého,
toho večra
večera smutného
a do očí se ti podívám,
samím žalem umírám.
Nesmím se bát,
do očí se ti podívat.
A jen tam stát,
samím žalem tát.
Do toho pláště schovám se,
utěšovat nechám se.
Na nic víc už neptám se.
Nechte mě si pro sebe mrtvou píseň zaspívat.
Autor terca111, 22.05.2009
Přečteno 287x
Tipy 1
Poslední tipující: MalaIzis
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí