Modlidba za Dominika

Modlidba za Dominika

Anotace: jedna velmi,velmi smutná vzpomínka,původně měla mít i melodi

Stín času zakryl tvojí tvář,
teď studí jako první sníh,
pokládám svíci na oltář,
to místo, světla očí tvých.

Dvě modrá světla ohýnků
životu radost seslaná,
pro nejkrásnější vzpomínku,
dobrými bohy utkaná.

Až potkáš roje létavic
na pouti přes nebeskou pláň,
pošli mi jejich světlo vstříc,
ať zbytečně Tě nehledám.

Modlidbou smutek konejším
v tom čase dvakrát nejdelším,
proměň se v světlo létavic
a prosviť to nekonečné nic.


Tenounká nitka vzpomínek
časem se zlehka vytrácí,
a tak jen v čase létavic,
své oči vzhůru obracím.
Autor stravla, 22.05.2009
Přečteno 292x
Tipy 12
Poslední tipující: NikitaNikaT., jedam, Mbonita, Květka Š., Tacca, Házté, 11prdelka, Zpátky
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc dojemné veršíky... hlavou mi prolétly mnohé nešťastné události... bolí to a moc... ač to všecko nejsou lidé blízcí, ale aj zcela cizí.

31.05.2009 10:45:00 | NikitaNikaT.

Moc milá vzpomínka.

22.05.2009 21:09:00 | Květka Š.

k tomu se jen těžko něco píše...ST !

22.05.2009 20:55:00 | Házté

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí