Papírové role

Papírové role

Anotace: celý život si na něco hrajeme

Do hlubin, jenž svírají u prsou,
vydal jsem se hledat svět,
zatiším papírových rolí,
jen nahlédnu a hned jsem zpět.

Jednou jsem zlodějem,
vkrádajíc se do těla,
do duše tvojí
a tys........dospěla.

Pak jsem zas doktorem,
jenž o tebe má péči,
něžným slůvkem pohladí
a polibkem léčí.

Když tulíme se na mráčkách,
tak jsem zřejmě pilot,
jenž cestující má jen dva
a těm koriguje život.

A tohle je jen smítko,
těch papírových rolí,
které slast nám přináší
a u srdce bolí.
Autor honnnzik, 23.05.2009
Přečteno 331x
Tipy 5
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý, Zefi, loverose91
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

smutné...aaauuu
ale krásné wwwaaauuu

25.05.2009 21:35:00 | strašidýlko-střapatý

bolí...

23.05.2009 13:02:00 | loverose91

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí