Moje Budocnost

Moje Budocnost

Anotace: +++

Zabalím se do kouřové mlhy,
nechám se unášet na vlnách deprese..
Přestanou mě poslouchat nohy,
nastane citová represe.

Popluji přílivem smutku,
snad se v něm neutopím.
Udělám ze sebe světa loutku,
pod sebou oheň nenávisti roztopím.

Budu se loudat krajinou stínů,
umlčím naději co v sobě mám.
Na pláč co trhá mi srdce bídně zhynu,
zapálenou životní svíci už stejně nemám.

Nebudu se trápit láskou,
tou, kterou stejně nenajdu.
Dny projdu s neprůstřelnou maskou,
i když city mi stejně skrývat nejdou.
Autor Striptérka, 23.05.2009
Přečteno 310x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí