Elementy

Elementy

Anotace: brake point...

Čtyři elementy bytí
Kolem nás teď svítí
A pátý ve tmě sedí
Sám ve své šedi
Pátý element myslí
Proč je tak zkyslý
Život je spojení
Které se nemění
Proto vše patří k sobě
I ve své zlobě
A přechodný je klid
Tak jak každý cit
Ale nicotná je víra v to
Že největší sílu má zlo
Teď pátý element stává
A Čtyřem dalším mává
Autor D.Angel, 28.10.2005
Přečteno 259x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

maybe

28.10.2005 16:56:00 | D.Angel

maybe

28.10.2005 16:56:00 | D.Angel

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí