Pouť

Pouť

Anotace: ...

Je to dlouhá noc
A mě se líbí moc
Obloha černá, bílý měsíc
Jdu k tobě vstříc
Můj osude černý
Pořád jsi věrný
Znáš moji budoucnost
Jsem prochladlý na kost
Sníh pomalu padá
V hlavě myšlenka zvadá
Představy a tak dále
Mám to tak stále
Nejsem si jistý ničím
Minulost svou ti líčím
A sníh padá dál
Kdo by o mě stál?
Chlad a nekončící zima
V každé duši někde dřímá
Uzavírám se do sebe
V dni, kdy je černé nebe
Kde jste všichni přátelé?
Do samoty jdu nesměle
Bloudím a nenávidím
Co v samotě uvidím ...
Autor D.Angel, 28.10.2005
Přečteno 261x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hmmmm, neskomolim žádnou logickou odpověď momentálně, protože jsem teď fakt v prdeli.

28.10.2005 13:01:00 | D.Angel

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí