Věštby

Věštby

Anotace: ...

Henou na dlani
vsekané volání
po stavu bez tíže...
Čas tiše kolotá,
jen v duši holota
způsobit může ti potíže...

Vzpomínej,
jak vítr táhl po stráni...
Vzpomínej
na noční temné volání
a světel rej...

Na mapě osudu
narazilas na rudu,
zlatou žílu v jílu...
Pár tichých volání
blázny nezachrání,
když ztrácí sílu...

Vzpomínej,
jak večer stnášel choulení...
Vzpomínej,
jak zlomil si kost holenní
a sbohem dej,
ve věštbách nic není...

...jenom naděje...
Autor voedor, 26.05.2009
Přečteno 244x
Tipy 15
Poslední tipující: Tanzania, ziriant, Tacca, WAYWARD, Psavec, Elisha, Bíša, Mbonita, Kapka, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tahle věštba je za ST.

27.05.2009 21:58:00 | Tanzania

...hm,st

26.05.2009 22:27:00 | WAYWARD

st

26.05.2009 20:22:00 | rybí prdy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí