Na místech, kam se obvykle....

Na místech, kam se obvykle....

Anotace: pro slečny mně blízké

Pod betonovou oblohou
létají sloni
na jejichž hřbetech
se ve včerejších bouřkách topí
plesnivějící paneláky

přesto je všechno
zahaleno
rozkošnou růžovou mlhou

Po polibcích zbyly jen
otisky rtěnky
na místech,
kam se ostatní obvykle nedívají

Když sloni líbají
tak křehce
až to bolí

na místech,
kam se ostatní obvykle nedívají

třpytil se pláč
Autor ztracená, 26.05.2009
Přečteno 261x
Tipy 10
Poslední tipující: chroust17, Lacosta1, Psavec, Bíša, WAYWARD, Dedillope, Sýkorka07
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Joo, proč ne :-) Zaujalo...

28.05.2009 09:12:00 | chroust17

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí