J'ai une âme solitaire...

J'ai une âme solitaire...

Anotace: Věnováno mému příteli co ztratil naději...

Trapná adaptace člověka,
věčně na něco čeká.
Nemá toho moc,
když je osamělá duše...

Vše o čem sní, po čem touží,
netopit se v mělké louži.
Zažít den ne pořád noc,
ta osamělá duše...

Jednou se to stane,
snad už nebude pozdě, Dane.
Vyslyší tvé volání o pomoc,
ty osamělá duše.
Autor Edmond Kadad, 27.05.2009
Přečteno 283x
Tipy 6
Poslední tipující: Alien.v.v.s., slečna.závist, Kapka, Lota
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

osamělé duši tip, a ať je líp.

28.05.2009 10:21:00 | Kapka

...Naděje je záloha na štěstí !!!...a je vždycky!!!...

27.05.2009 23:16:00 | Lota

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí