Temné sny

Temné sny

Anotace: Rychlovka bez inspirace

Sbírka: Cesta ke štěstí

Sedíš za oknem a smutně se díváš,
přemýšlíš proč zlé sny stále míváš,
temné chmury tě stále honí ve snu,
a tvá zmučená duše už vidí jen tmu.

Přemýšlíš proč , ale nic tě nenapadá,
touha co ubíjí do tvého života tak zapadá,
je to jak neodloučitelná součást tvého nitra,
každy den je to stejné a nebude to jiné ani zítra.

Poslední dobou je to ale snesitelné,
máš holku co miluješ a je to citelné,
být s ní pro tebe tolik znamená,
tvá duše už není tak zranitelná.
Autor Spajdy, 28.05.2009
Přečteno 333x
Tipy 5
Poslední tipující: Mraveneček, annuska, Zorenka Ježková, carodejka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jo,je to senzační pocitovka,takže se přidávám s pochvalou!

17.05.2010 00:03:00 | Zorenka Ježková

Pocitovka, hezké.

15.05.2010 18:52:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí