Sonet pro Elis

Sonet pro Elis

Anotace: Pocitovka, za to, že slibovala a pak neplnila...

Tvoje sliby,
jen pouhé chyby,
v databázi
na níž já však sázím
to je to kdyby...

Míním, život mění
na tom prý nic není
kotě chtělo něhu
má trochu sněhu
a zklamané snění...

Snad na mě nesejde
vím, tohle nepřejde
hlava plná starostí
namísto radosti
přehlížet už nejde...

A bude muset ještě jít...

Autor genca, 28.05.2009
Přečteno 295x
Tipy 2
Poslední tipující: al-pacino
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí