Umíráš..

Umíráš..

Anotace: . . .

Brečíš,doufáš,umíráš..
Ale při tom usínáš..
Usínáš do snu hlubokém,dráždiwém,nesmělém,umělém...
nekonečném a při tom tak důležítém..
Proč důležitém?řekneš si..
umíráš,kývneš si..
a dále usínáš..
Zdá se ti?Ne,nevidíš nic..
Neslyšíš,jen umíráš víc..Naposled vydechneš..
A zaslechneš..Pláč,který nad tebou se sklání..Už tě zase schání..
Ale je pozdě..uvidíš..už se prostě nevzbudíš..
končíš..
Autor wejwa, 30.05.2009
Přečteno 312x
Tipy 7
Poslední tipující: 6thSun, Bíša, BARBYE, Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je to tak...

31.05.2009 19:49:00 | Bíša

Každého to čeká, jen to nevědět dopředu..

30.05.2009 15:12:00 | BARBYE

zajímavé,ST

30.05.2009 14:18:00 | Radek.oslov.Šafárik

w...

30.05.2009 14:12:00 | Já Esther Ruth

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí