Už se to nedá vrátit

Už se to nedá vrátit

Anotace: Na zadané téma - viz. název básně

Rozlitá sklenka vína,
každá vteřina je jiná.
Úsměv v jednu chvíli,
život mi připadal milý.

Kapky dopadají na zem,
kde vytvářejí krvavý lem.
Smutek se mihne po mé tváři,
když pomalu kráčím k oltáři.

Tam, kde leží tvé mrtvé tělo,
tam, kde plakat se mi chtělo.
Proč už se to nedá vrátit,
proč se osud nedá zvrátit?

Mládí v tobě bujaře kvetlo,
v očích se ti odráželo světlo.
Přátelský úsměv, hřejivý dotek,
teď mi zbyl jen bolestný smutek.

Proč nám válka bere lidi milované,
Proč? Odpovíte mi neznámý pane?
Protože je to válka…
Autor Wyrda, 30.05.2009
Přečteno 256x
Tipy 3
Poslední tipující: Flow Calipso, wejwa
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Příjemně smutné.

31.05.2009 22:59:00 | Charlie's dot

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí