Co dělat mám??

Co dělat mám??

Anotace: Neumím skládat básně :o)..ale myslím že toho už si mnozí wšimly ..

Bílá tvář-jako má dlaň
Seš ta zář,seš ta láň..
Seš ten cit,co ničí mě..
Seš ten pocit,co mrzí mě..
Seš ta síla,co mi schází,
Seš ten sen co odchází..
Vím o tom,avšak co stím dělat mám?..
Tak řekni mi to sám..
Sám to nevíš..Tak co dělat mám?
Proč ten pocit stále mám?.
Pocit,že něco chybí mi..
Řveš po mně,ale radu nedáš mi..
Řekneš,tak něco dělej,pomož,udělej..
nesměj se.a za ruku mě vem..
za mou chladnou ruku bílou..
Co teče mou žilou?..
Toť jen otázka,krev to nebude..
Nic z toho nezbude..
Autor wejwa, 31.05.2009
Přečteno 247x
Tipy 2
Poslední tipující: Zambie, Bíša
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:-)

31.05.2009 21:53:00 | Zambie

To není relevantní...

31.05.2009 20:07:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí