Ne opravdu, živote, nemáš zač....

Ne opravdu, živote, nemáš zač....

Anotace: ++++

Děkovat životu za každou slzu,
nedělám nic jinýho.
Koukám se ze srázu,
co je na tom krásnýho?

/Romantický pohled na sebevraha/

Děkovat životu za každou bolest,
děkuju bez přestávky.
Zkusím ty kudly v zádech nalézt,
a vrátím do přihrádky.

/Připraveny k dalšímu zabodnutí/

Děkovat životu a za co Bože?
Za to že neumím se smát?
Snad sama do sebe zabodnu nože,
aby se život nemusel namáhat.

/Ne opravdu, živote, nemáš zač/
Autor Striptérka, 31.05.2009
Přečteno 266x
Tipy 5
Poslední tipující: Soledad, Bíša, Kubino 2, Meriel
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ta druhá sloka me velmi oslovila

31.05.2009 11:48:00 | Kubino 2

píšeš dobře, ze života a s prožitými pocity, báseň je drsná, jenže i tak se občas cítíme

31.05.2009 11:36:00 | Meriel

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí