Zoufalá

Zoufalá

Anotace: ...

Vyznáváš se do ticha
Tiššího než půlnoční
A zvláštní to předtucha
Ti vhání slzy do očí

Ticho tě celou pohltí
Strachem zadržíš dech
A upřímné dojetí
Tě utopí v tvých snech

Vzpomeneš na to co bylo,
Mohlo být a nebude
A tak prázdné v srdci bílo
Beznaděj v těle rozvede

Ještě naposled zatoulá
Myšlenka se k němu
A najednou tak pobledlá
Ztrácíš už i něhu

Pak pohltí vše kolem mlha
Ty vstoupíš na kraj útesu
A zoufale se dolů vrhá
Naděje s tebou v závěsu.
Autor veronicie, 31.05.2009
Přečteno 304x
Tipy 4
Poslední tipující: 4LJFilip, Dedillope, Kapka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásná básnička...

06.06.2009 17:38:00 | ValliSnow

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí