Odcházím..

Odcházím..

Anotace: . . .

Jsem mrtvá..
Cítím to,jsem jen tvá..
Tak si mě vem,usla jsem..
S pím,nebo bdím?..
Mám ten pocit,jak věci zkosit..
Mé srdce,nemá něhu..
Žilo jen pro touhu a něhu..
Pro trochu lásky,a cti..
Nikdy nedošlo k dokonalosti..
Dokonalost,to slovo..
Je tvrdé jako olovo..
Olovo,tvrdé jako led..
Kde je ten bezbranný květ?..
Květ,co dodával lásku..
Nemám ho na vlásku..
Žiju jen pro lásku?..
Ne,nežiju..
Žiju i nežiju..
Pouze přežívám a nic si neužívám
Nejde to..
Přejde to?..
Jednou určitě,
všechno mě přemůže,
a nikdo mi nepomůže...
Taky proč?..
Není důvod..Tak se měj..
A klidně se mi tady směj..
Mě už to nevadí..
Stejně už odcházím..
Autor wejwa, 01.06.2009
Přečteno 272x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak fajn,budu psát normální..spokojenost??..

01.06.2009 16:43:00 | wejwa

To "w" všude opravdu neskousnu.

01.06.2009 16:11:00 | Jana M.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí